Tengerparti nyaralás

Tengerparti nyaralások, utak, ajánlatok

Hotel Sheraton Golf Parco De Medici Resort **** Róma (Fiumicino)

Róma Olaszország fővárosa, a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa. Területén található a Vatikán, a katolikus egyház központja, a pápa székhelye, a világ legkisebb független állama. Történelme több mint két és fél ezer évet ölel fel. Rómát egyszer mindenkinek látnia kell! Róma az európai kultúra bölcsője, ahol egyszerre vannak jelen az ókor, a reneszánsz és a barokk kor építészetének és képzőművészetének remekművei. Lehetetlen azonban Rómát pusztán kincsei és látnivalói alapján jellemezni. Ami Rómát igazán Rómává teszi – az őrült forgalom, a bárok körüli esti zsongás, a jól öltözött, napbarnított arcú helybéliek magabiztos mosolya -, azt csak helyben tapasztalhatjuk meg. Sosem késő nekiindulni, hiszen tudjuk, minden út Rómába vezet!

Szállás Ellátás Apartman méret
szálloda **** reggeli 2-3 fő

Szobák: a szobák egy része modern, másik része egyedi rusztikus bútorzattal felszerelt. Minden szoba légkondicionált, TV-vel, WiFi vagy szélessávú internet kapcsolattal, telefonnal felszerelt, kilátással a kertre, medencére vagy a golfpályákra.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, hall, konferenciaterem, medence, konditerem, szauna, törökfürdő, szolárium, WiFi. A hotelből közvetlenül indulnak járatok Róma városközpontjába naponta többször (kb 1 óra 15 percenként). A szolgáltatás felár ellenében vehető igénybe (kb. 4,- EUR/fő/út).